Kombi Tamiri

Mina Teknik Servis her marka ve model kombiye, tamir yerinde ve anında müdahale ile en kısa sürede çözümler üretmektedir…

Siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için 7/24 kesintisiz hizmet vermek adına çalışmaktayız.Ekibimiz Kombi servislerini alır ve en kısa sürede işlerini tamamlar.Bu müşterini memnuniyetini sağlamak için verilen hizmet hızlı ve kesin çözüme ulaşır.İletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.Ankara ‘nın ilçelerine hizmetimiz vardır.Kombi servisi olarak kombi bakımınızıda yaptırmayı unutmayın.Kombinizin ömrünü uzatmak adına yapacağınız bu işlemler hem sizlerin cebini sıcak tutacak, hemde evinizi, ofisinizi vs alanlarınızda sorunsuz bir şekilde oturmanızı sağlayacaktır.Kombi tamiri yaptırdığınız parça garantisi 1 yıl olarak müşterilerimize verilmektedir.Mina Teknik Servis sizlere hem uygun fiyat sağlar hemde hızlı bir çözüm sunar.

Kombi Tamiri Nasıl Yapılır ?

Arızayı tespit eder.Sonrasında arıza için fiyatlandırma yapılır.Müşterimiz kabul ettikten sonra arızalı parça değiştirilir.Bakım ihtiyacı varsa cihaz yerinde bakımı yapılır.Kombi arızalarınızı en hızlı ve pratik çözümlerle yapmaktayız.

Mina Teknik Servis  siz değerli müşterilerine profesyonel kombi servis hizmeti sağlamak adına her servisi özenle seçerek sizlere daha iyi hizmet sunmak için çalışmaktadır.Mina Teknik Servis olarak ekibimiz tecrübeli kombi tamircileri olarak sizlere güvenilir ve kaliteli servis hizmeti sağlarlar. Siz değerli müşterilerimize bu memnuniyeti sağlamak adına elimizden geleni yapmaktayız. Kombinizdeki arızalar için bizden yardım talebinde bulunabilirsiniz.. Kombinizde sıcak su sorunu mu var? kombiniz çok sesli mi çalışıyor? kombinizin altından su mu akıtıyor? Kombiniz peteklerinizi ısıtmıyor mu ? Bu konuda bizimle irtibata geçin yardımcı olalım.